Disclaimer

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van deze site, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Disclaimers voor fitinjehoofd.nl


Alle informatie op deze website – https://fitinjehoofd.nl/ – wordt te goede trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. fitinjehoofd.nl geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (fitinjehoofd.nl) vindt, is geheel voor eigen risico. fitinjehoofd.nl is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ‚Äč‚Äčlink te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” leest voordat u zaken doet of informatie uploadt. Ons privacybeleid is opgesteld door de privacybeleidgenerator.

Toestemming


Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken


Mochten we dit document bijwerken of wijzigingen aanbrengen, dan worden die wijzigingen hier duidelijk vermeld.